Uddannelsesleder til Campus Odsherred

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Uddannelsesleder til Campus Odsherred

NEG søger en uddannelsesleder til at stå for den daglige drift af vores 10. klasser (Erhvervsrettede og Gymnasierettede) samt vores Erhvervsuddannelser (Gastronom, Ernæringsassistent, Tjener og Tømrer) på Campus Odsherred.

 

Campus Odsherred er kendetegnet af campusånden med nærhed, trygge relationer og høj kvalitet. Med lidt over 400 elever fordelt på STX, HF, HHX, 10. klasse og de fire erhvervsuddannelser og med ca. 50 ansatte, så kender vi hinanden rigtig godt, og det ser vi som en stor fordel. Det betyder blandt andet, at der ikke er langt fra tanke til handling, og at vi har en dagligdag kendetegnet ved nært samarbejde og høj faglig sparring.

 

Vores uddannelser er placeret på to lokationer. Erhvervsuddannelserne og en del af vores udbud af 10. klasse er placeret i Fårevejle og det resterende i Asnæs. Vi er i gang med at samle alle vores uddannelser i et ny campusbyggeri i Asnæs, hvor første spadestik blev taget i januar 2024 og som forventes færdigt i 2025. Et ambitiøst projekt til ca. 60 mio. kr.

 

Om dig
Vi søger en person, der er venlig og omgængelig, der har let til smil og som har gode samarbejdsevner i forhold til undervisere, forældre og elever. Du har erfaring med 10. klasse og EUD; gerne både med undervisning og administration. Du skal regne med at varetage andre opgaver end administration i ca. 25 - 30% af din arbejdstid. Det kan være undervisning og/eller f.eks. mentorarbejde. Da de første år af dit arbejdsliv vil være fordelt på to matrikler, skal du være indstillet på at tilgå dine arbejdsmæssige opgaver med en vis fleksibilitet.

 

Vi forventer, at du:

  • er anerkendende og inkluderende i din tilgang til både undervisere og elever
  • vil være med til at skabe høj trivsel hos medarbejderne såvel som hos eleverne
  • kan kommunikere klart i både skrift og tale
  • er struktureret og er god til at skabe overblik.

 

Campus Odsherred er en del af Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser – NEG - med syv uddannelsesinstitutioner i henholdsvis Holbæk, Odsherred og Kalundborg Kommune, med ca. 2.800 årselever og knapt 400 ansatte. Du kommer som uddannelsesleder af 10. klasse og erhvervsuddannelser til at referere til rektor Søren Aagesen Goth på Campus Odsherred.

 

Løn og ansættelsesvilkår:
Ansættelsen er en fast stilling på fuldtid. Løn og pension i henhold til gældende overenskomst.

 

Ansøgningsfristen er den 30. maj 2024, med ønsket tiltrædelse den 1. august 2024. Der afholdes ansættelsessamtaler i begyndelsen af juni.

 

Send ansøgning, CV og relevant dokumentation til mailen: job@neg.dk.

Husk at skrive i emnefeltet, hvilket job du søger. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte rektor Søren Aagesen Goth på tlf. 20408352

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

EUC Nordvestsjælland, Odsherreds Gymnasium, Åstoftevej, 4550 Asnæs

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6048540

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet