Rektor til Campus Odsherred

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Rektor til Campus Odsherred

Campus Odsherred i Asnæs er kendetegnet af campusånden med nærhed, trygge relationer og høj kvalitet. Med lidt over 400 elever fordelt på STX, HF, HHX, 10. klasse og de fire erhvervsuddannelser kok, tjener, ernæringsassistent og tømrer og med ca. 50 ansatte, så kender vi hinanden rigtig godt, og det ser vi som en stor fordel. Det betyder blandt andet, at der ikke er langt fra tanke til handling.

 

Vores uddannelser er placeret på to lokationer. Erhvervsuddannelserne og en del af vores udbud af 10. klasse er placeret i Fårevejle og det resterende i Asnæs. Vi er i gang med at samle alle vores uddannelser i et nyt campusbyggeri i Asnæs, hvor første spadestik blev taget i januar 2024 og som forventes færdigt i 2025. Et ambitiøst projekt til ca. 60.000.000 kr., hvor du som rektor sammen med resten af ledelsen, skal kunne stå i spidsen for en kvalitetsbevidst hverdag med traditioner, et godt unge- og uddannelsesmiljø og en ambitiøs og modig nytænkning.

 

Du skal som kommende rektor kunne navigere i disse forandringer og sikre, at medarbejdertrivsel, kvalitet, målrettet udvikling og drift går hånd-i-hånd, og at der skabes en klar struktur på hverdagen, der støtter et gunstigt og attraktivt lærings- og uddannelsesmiljø samt opretholder og styrker et godt arbejdsmiljø for de ansatte på Campus.

 

Om dig
Vi forventer, at du som rektor kan foretage både langsigtede og kortsigtede prioriteringer samt træffe de nødvendige pædagogiske og faglige beslutninger i samarbejde med medarbejderne. Vi forventer, at du har et indgående kendskab til en uddannelseshverdag, og at du har undervisningserfaring fra gymnasiet – gerne fra enten HF, HHX eller STX. Det vil også være en fordel, hvis du kender til udvikling og drift af erhvervsuddannelser og 10. klasse.

 

Vi forventer, at du har ledelseserfaring, og at det falder dig naturligt at:

  • Udøve anerkendende og inkluderende ledelse, bl.a. via tillid og empati
  • Skabe høj trivsel hos medarbejderne såvel som hos eleverne
  • Være en passioneret og engageret leder, der evner at motivere og inspirere til forandring og samtidigt formår at fastholde skolens traditioner og dens forankring i lokalsamfundet
  • Kommunikere klart i både skrift og tale
  • Varetage den professionelle organisering af Campus
  • Håndtere både udvikling og drift samt at skabe en veltilrettelagt hverdag med en klar struktur
  • Sikre et fortsat velfungerende samarbejde med den nuværende ledelse

 

Campus Odsherred er med tætte samarbejdsrelationer en integreret del af det omgivende samfund. Det er derfor vigtigt, at du som rektor er god til at samarbejde med kommunens grundskoler, erhvervslivet, andre uddannelsesinstitutioner og de kommunale embedsmænd.

Brænder du for at være med til at skabe ambitiøse, spændende og mangfoldige arbejds- og læringsmiljøer, der får både kolleger og elever til at udvikle sig, så er det dig, vi har brug for som rektor på Campus Odsherred.

 

Campus Odsherred er en del af Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser med syv uddannelsesinstitutioner i henholdsvis Holbæk, Odsherred og Kalundborg Kommune, med ca. 2.800 årselever og knapt 400 ansatte. Du kommer som rektor af Campus Odsherred til at referere til direktøren eller vicedirektøren for NEG.

 

Løn og ansættelsesvilkår:
Ansættelsen er en fast stilling på fuldtid, og sker i henhold til Cirkulære om aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område. Dertil tilknyttet pensionsordning på 18%.

 

Ansøgningsfristen er den 26. april 2024 kl. 12, med ønsket tiltrædelse den 1. juni 2024 eller snarest herefter.

Send ansøgning, CV og relevant dokumentation på mail til adressen: job@neg.dk.

Husk at skrive i emnefeltet, hvilket job du søger.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Steffen Lund på telefon 20 66 19 20.

 

Du kan læse mere om skolen på www.neg.dk og www.campusodsherred.dk.

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

EUC Nordvestsjælland, Odsherreds Gymnasium, Åstoftevej, 4550 Asnæs

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6026852

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet