Pædagogisk ressource til Ung i Odsherred - Skab fællesskaber og støt unge i vækst

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at skabe ungekultur i Odsherred, og brænder du for at gøre en forskel for unge mennesker? Så har du nu chancen for at blive en del af Ung i Odsherred. Vi anbefaler at du tilføjer os på snapchat (uio-snap), så vil du kunne følge vores hverdag og høre fra de unge.

Kompetencer:

Vi søger en pædagogisk ressource, der brænder for at gøre en forskel for unge mennesker. Du vil gerne hjælpe de unge med at indgå i fællesskaber på tværs i ungehuset og gennem din relation og pædagogiske kompetencer guide og støtte unge, der kræver ekstra pædagogisk omsorg.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til diagnoser og er god til at konfliktnedtrappe uforudsete situationer, der ellers kan eskalere.

Vi ser, at du kan have en socialpædagogisk baggrund, måske kommer du fra et job som SSP-konsulent, AKT lærer eller støtte-kontaktperson. Du kan være uddannet pædagog eller have en anden relevant faglighed.

Vores arbejdsplads kræver en imødekommenhed, en naturlig interesse for unge mennesker, en nysgerrighed og en åbenhed. De unge investerer deres fritid i vores tilbud, og det værner vi om. Vi er opmærksomme på, at vores arbejde stiller høje følelsesmæssige krav, så du skal holde af at indgå i relationer med de unge og være indstillet på, at en stor del af din arbejdstid foregår sammen med de unge. Du vil opleve en bred og mangfoldig brugergruppe, og du skal have et særlig pædagogisk fokus på de unge, der kan have det svært. Dette kræver et tæt samarbejde med andre fagpersoner, herunder også vores SSP-konsulenter.

Vi tilbyder et kreativt personalefællesskab, der både støtter hinanden, og som har det sjovt sammen. Vi har en bred faglighed og er en mangfoldig personalegruppe med god mulighed for udvikling og plads til at teste nye idéer. Vi finder løsningerne i fællesskab med kollegaer og forældre, og vi gør os umage.

Du har en høj grad af frihed til at planlægge den arbejdstid, hvor du ikke er en del af vagtskemaet. Det er også muligt med 4 dages arbejdsuge med en fast ugentlig fridag afhængig af, alt efter hvordan du selv ønsker det.


Arbejdstider:
Arbejdet indebærer aftenarbejde 3 dage om ugen fra kl. 14-21 og herudover også en kortere dag med tilstedeværelse i ungehusene. De resterende 12 timer bruges til udvikling, planlægning, mødeaktivitet osv.

Vi stræber på at afholde ansættelsessamtaler fredag 21. juni med opstart 01. august. Hvis ikke der er kommet nok kvalificerede ansøgninger, så tager vi samtaler i august med opstart senest 01. oktober.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Odsherred Kommune, Nyvej, 4573 Højby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6062630

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet