Odsherred borgmester går på turné for at styrke lokalsamfundet

Foto: Odsherred Kommune.
dato

Karina Vincentz, borgmester i Odsherred Kommune, lancerer turné rundt i kommunens byer for at styrke fællesskabet

Over det næste år vil borgmester Karina Vincentz gennemføre en ambitiøs plan om at besøge 12 forskellige byer i Odsherred Kommune. Den første destination på denne liste er Havnebyen og Odden, hvor besøget er planlagt til den 29. februar. Formålet med disse månedlige besøg er at indsamle borgernes input og ideer til, hvordan man kan udvikle kommunen og løse fælles udfordringer.

Byrådet i Odsherred Kommune har vedtaget en ny vision med navnet ‘Sammen om Odsherred - naturligvis’. Visionen sigter mod at skabe en inkluderende kommune, hvor der er plads til alle. Den dækker brede områder som boliger, velfærd, uddannelse og støtte til lokale virksomheder, for at imødekomme borgernes forskellige behov.

Dette initiativ vil bringe borgmesteren til byer såsom Højby, Nr. Asmindrup, Egebjerg, Vig, Fårevejle, Grevinge, Hørve, Asnæs, Høve, Nykøbing Sjælland, og Rørvig. Borgmesteren opfordrer indbyggerne i disse områder til aktivt at deltage ved at foreslå steder, emner og projekter, som de ønsker belyst under besøgene. Borgerne kan deltage ved at komme med input via kommunens officielle Facebookside eller via e-mail.

Oplysninger og opdateringer om borgmesterens besøg og de dertil knyttede aktiviteter vil løbende blive delt på kommunens Facebookside, så alle interesserede kan følge med i projektet. Disse besøg signalerer en åbning for en tættere dialog mellem kommunens ledelse og dens borgere, hvilket er et centralt element i visionen om at skabe et stærkere fællesskab i Odsherred.

https://www.odsherred.dk/da/nyheder/sammen-om-odsherred-foerste-stop-havnebyen/

Kilde: Odsherred Kommune