Erfaren skoleleder søges til skolerne i Asnæs, Fårevejle og Hørve

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du et skolemenneske, der har lyst til at videreudvikle en distriktsskole, hvor vi ønsker at samarbejde om at kunne tilbyde de bedste skoletilbud til vores elever? Vil du sætte din ledelseserfaring i spil i en kompleks rolle som skoleleder på en selvstændig skole med tre lokale skoler, og samtidig få en central rolle som en del af et samlet 0-18 års område? Så søg stillingen som skoleleder i Odsherred Kommune.

Du får mulighed for at lede ledere, for strategisk ledelse samt stor ledelsesfrihed. Vores nye skoleleder får også mulighed for at løse opgaver i et større kommunalt perspektiv på tværs af et samlet center for hele 0-18 års området – og så kan du køre til skolerne på under en time fra København.

Du vil blive leder for:

  • Asnæs Skole med ca. 420 elever fra 0.- 9. klasse, SFO og C-Klassen.
  • Fårevejle Skole med ca. 340 elever fra 0. – 9. klasse, SFO og erhvervsklasse.
  • Hørve Skole med ca.115 elever fra 0.-6.klasse, SFO, sprogklasser og heldagsskole.

Skolerne har igangsat en række nye indsatser for særlige elevgrupper. Erhvervsklassen er for udskolingselever, hvor der eksperimenteres med at eleverne skiftevis går i skole og får praksisundervisning på værksteder. C-Klassen er for normaltbegavede børn med ADHD / autismespektrumforstyrrelser, og i Hørve arbejdes der på at udvikle en model for hvordan man kan samle dagplejernes legestue, byens dagtilbud og den lokale skole på det der i dag er skolens matrikel. Alle sammen indsatser du som ny skoleleder kommer til at drive videre sammen med ledelsesteamet og medarbejderne på de enkelte skoler.

Du indgår i en ledergruppe med dine lederkolleger for de 4 øvrige skoler og specialskolen, hvor du sammen med Center for Børn, Unge og Familie er med til at sætte retningen for den fælles skoleudvikling i Odsherred Kommune. En vigtig opgave er at skabe bedre sammenhæng i indsatserne på tværs af almen- og specialområdet. Du vil samtidig blive involveret i indsatser og politikudvikling på hele 0-18 års området.

Vi ønsker os en ny skoleleder der trives med både at være tæt på de lokale skoleledelser i dagligdagen og med at være en aktiv del af et samlet skolevæsen i Odsherred Kommune.

Vi ønsker os også en skoleleder, der har en bred faglig viden på børne- og ungeområdet og erfaring med pædagogisk ledelse af skole-, SFO og specialområdet, herunder gerne erfaring med inklusionsarbejde og sociale indsatser.

Vi har brug for en ny skoleleder, der kan skabe gode involverende processer og er en dygtig leder af ledere, der kan give feedback og sparring på en anerkendende måde.

Du kan læse meget mere om skolerne i Asnæs, Fårevejle og Hørve på skolernes hjemmeside og om Odsherred Kommune på: https://www.odsherred.dk/, hvor du også kan læse en uddybende jobprofil for stillingen og søge jobbet.

Ansøgningsfristen udløber søndag den 19. maj 2024.

Vi glæder os til at se din ansøgning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Odsherred Kommune, Nyvej, 4573 Højby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6040856

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet