Drømmen om en makeover blev til virkelighed i Stines sommerhus i Odsherred

Foto: Stine Frederiksen.
Profilbillede

Stine Frederiksen havde netop købt sit sommerhus, da hun vandt en makeover på hele 100.000 kroner til sin feriebolig på blot 35 kvadratmeter.

Småt, men godt. Sådan kan man bedst beskrive Stine Frederiksens sommerhus i Odsherred. Med udsigt til hav, marker og skov ligger det lille, sorte træhus godt placeret i landets mest populære sommerhuskommune med over 27.000 sommerhuse.

Ejeren måtte holde sig hjemme på privatadressen i Vallensbæk Strand, mens lastbilen ankom og læssede kasse efter kasse af, og næsten alt interiør på kort tid blev stillet udenfor.

Fra sin mobiltelefon kunne Stine Frederiksen følge med og se små bidder af, hvad der foregik omkring sommerhuset.

"Selvom jeg fulgte med hjemmefra, ville jeg heller ikke se for meget på forhånd. Jeg ville jo gerne have overraskelsen, når jeg kom derop og så det hele med egne øjne," siger Stine Frederiksen, der havde givet sine ønsker til ILVA, men ingen idé havde om, hvordan det færdige resultat ville komme til at se ud.

I tre dage var stylisterne fra ILVA i gang med den store makeover i det lille sommerhus.

"Oprindeligt havde jeg lavet et fiktivt sommerhus, som jeg havde indrettet, og det var på omkring 70 kvadratmeter, så det skulle jeg lige hjem og lave lidt om på," griner Paw Kirkegaard Christensen, der er fotostylist fra ILVA og stod for makeoveren. For ham var det vigtigt at bruge kvadratmeterne fornuftigt og få naturen med indenfor.

"Jeg har arbejdet meget med at gøre det lille sommerhus mere rummeligt og skabe flere siddepladser. Stilen er både moderne med de sorte elementer i eksempelvis vitrineskabet og billedrammerne, der skaber kontrast og eksklusivitet, og så er den naturlig med de blå nuancer fra himmel og hav og de grønne fra mark og skov, som også er tænkt meget ind i stilen."

Et fristed med stil
Sommerhuset er en ny investering, som Stine Frederiksen besluttede sig for at købe til sig selv og sine to sønner på 6 og 11 år, da hun for nyligt arvede efter sin far.

"Jeg blev enig med mig selv om, at jeg skulle have et sommerhus – et fristed for mig og mine drenge, hvor vi bare kan være os selv og komme lidt væk fra det hele. Det er jeg sikker på, at min far også ville have syntes om," siger Stine Frederiksen, der var svært begejstret for resultatet af den store makeover.

"Hele looket passer perfekt til min personlighed og den stemning, jeg gerne vil have i mit sommerhus. Naturligt og ikke for pussenusset. Jeg har altid elsket makeovers, men jeg har også altid undret mig over, hvorfor folk ikke reagerer mere voldsomt, når de endelig ser resultatet. Det forstår jeg nu. Jeg blev simpelthen så overvældet, og der var så mange ting at tage ind, at jeg blev helt lamslået," lyder det fra Stine Frederiksen.

Kilde: Epicent.dk